bottom icons shows only on mobile

Blog

Elektrische heimachines van Ras Heiwerken voldoen aan laatste norm

Stikstofuitstoot in de stad beperken met elektrische heimachine

Ras Heiwerken heeft speciaal ontworpen, compacte mini heimachines voor het aanbrengen van stalen buispalen en schroefinjectiepalen. Deze heimachines kunnen in plaats van op diesel ook elektrisch werken. Het bedrijf is veel actief in stedelijk gebied en door elektrisch gebruik wordt de stikstofuitstoot sterk verminderd. De machine voldoet volledig aan de gestelde eisen op het gebied van milieu en veiligheid.

Elektrisch heien is geschikt voor klussen van 1 tot 1000 palen

Ras Heiwerken is de expert op het gebied van heien op moeilijk bereikbare plekken. De mini heimachines doen niet onder aan de rest, want ze zijn geschikt voor klussen van 1 tot 1000 palen. Ondanks de compacte afmetingen zijn de machines krachtig genoeg om de palen op juiste diepte te krijgen.

Welk gedeelte van de heiwerkzaamheden wordt elektrisch uitgevoerd?

U kunt zelf aangeven of het heien gebeurd met een diesel aggregaat of elektrisch. Ras Heiwerken denkt hierin graag met u mee. Emissie loos werken is een groeiende vraag en de eis wordt steeds vaker gesteld. Wij bieden de mogelijkheid om hiervoor te kiezen.

Wat zijn de voordelen van elektrisch heien?

Elektrische heien heeft als voordeel dat er geen CO2 en fijnstof vrijkomt. Tijdens het bouwen van gebouwen komt er nu eenmaal CO2 vrij. Dit is één van de oorzaken van de opwarming van de aarde. Door elektrisch te heien wordt hierdoor meegeholpen de CO2 uitstoot te verlagen. Dit verduurzaamt zo de bouwplaats. De heimachines maken ook minder geluid en zorgen zo voor minder geluidsoverlast in de omgeving.

Neem vrijblijvend contact op

Samen werken aan een mooie, duurzame toekomst? Neem vrijblijvend contact op met Kevin via kevin@rasheiwerken.nl of telefonisch via 06 27125220.


Vraag direct een offerte aan:

Offerte aanvragen

Section below shows only from 768px