bottom icons shows only on mobile

Over ons

Ras Heiwerken is een veelzijdig bedrijf, waar onze vakmensen iedere dag met veel plezier aan de slag gaan. We hebben meer dan 30 jaar ervaring in verschillende soorten paaltechnieken en funderingsherstel. Onze onderneming ging ooit van start met het heien van palen voor Bouwbedrijf Ten Napel. Daarna is Heiwerken Ten Napel ook voor andere partijen gaan heien, met een focus op heiwerken op moeilijk bereikbare plaatsen en inpandig. Sindsdien hebben we een enorme groei doorgemaakt en zijn we werkzaam in grote steden door heel Nederland. Sinds 1 januari 2024 is de naam veranderd naar Ras Heiwerken.

Lees meer

Heiwerken Ten Napel heeft jarenlange ervaring in Amsterdam, specifiek met funderingsherstel projecten. Omdat Amsterdam op houten palen is gebouwd, heeft ieder pand en iedere woning te maken met de gevolgen daarvan. Daarom zijn we ook al vele jaren actief in Amsterdam, met name met heien op moeilijk bereikbare plekken. Wij houden de lijnen kort, de uitvoering vlot en we hebben een no-nonsense mentaliteit.

Bij Ras Heiwerken staat ontwikkeling nooit stil. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze palen door te ontwikkelen en het complete proces beter, effectiever en efficiënter te maken. Sinds een aantal jaren maken wij bijvoorbeeld ook schroefinjectiepalen trillingvrij op plaatsen waar trillingen uitgesloten moeten worden. We gaan continu met de tijd mee door de nieuwste technieken toe te passen. Het CO2-vrij en klimaatneutraal ontwikkelen van ons paalsysteem staat daarbij centraal.

BEKIJK PROJECTEN

Section below shows only from 768px