bottom icons shows only on mobile

Blog

Nieuwe mini heimachine Ten Napel Heiwerken

Nieuwe, grotere midi heimachine

Albert ten Napel, directeur van Ten Napel Heiwerken, heeft dinsdag in Steenbergen (Noord-Brabant) een nieuwe, grotere heimachine opgeleverd gekregen. Het bedrijf kan hierdoor nog beter voldoen aan de vraag van haar opdrachtgevers.

Beter voldoen aan toenemende vraag

Ten Napel is trots op zijn nieuwe aanwinst: ,,Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze speler op landelijk niveau. We hebben een machinepark waarmee we goed kunnen heien en schroeven op moeilijk bereikbare plaatsen of in beperkte ruimtes. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in trillingsvrije en trillingsarme paalsystemen. Met deze nieuwe machine kunnen we beter voldoen aan de toenemende vraag van grotere heipalen op moeilijk bereikbare plaatsen.”

Formaat tussen grote en mini heimachine in

De nieuwe heimachine valt qua grootte tussen de kleine miniheistellingen en de grote zware heistellingen in. Daardoor is hij uitermate goed inzetbaar bij de bouw van tunnels, bruggen en viaducten, maar ook bijvoorbeeld bij bedrijfsgebouwen. De machine beschikt over een 3.000 kilo vrijevallier die speciaal hiervoor ontworpen is.

Elektrische heimachine

,,We hebben ook voor deze machine gekozen omdat hij geheel elektrisch is uitgevoerd. In veel gevallen zijn we daardoor in staat om volledig emissieloos de heipalen in de grond te plaatsen. Daarmee komen we graag tegemoet aan de wensen van onze opdrachtgevers, vaak vooruitstrevende bouwers van Nederland. Natuurlijk spreekt het voor zich dat deze machine volledig voldoet aan de gestelde eisen op het gebied van milieu en veiligheid,” aldus Albert ten Napel.

Bron: heturkerland.nl

Neem vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op via 0527 682821 of info@tennapel.nl


Vraag direct een offerte aan:

Offerte aanvragen

Section below shows only from 768px