bottom icons shows only on mobile

Blog

Ten Napel Heiwerken wordt Ras Heiwerken

Ten Napel Heiwerken wordt Ras Heiwerken

Ten Napel Heiwerken wordt Ras Heiwerken

Albert ten Napel draagt het stokje over aan Klaas Ras

5-12-2023 | Urk


Met ingang van het nieuwe jaar 1 januari 2024 gaat het bedrijf Ten Napel Heiwerken verder onder de naam Ras Heiwerken. De huidige eigenaar Albert ten Napel draagt het stokje over aan Klaas Ras. Ras is al 21 jaar binnen het bedrijf actief, waarvan de laatste acht jaar gedeeltelijk als mede-eigenaar. De service zal onveranderd blijven, Klaas streeft ernaar de huidige bedrijfsvoering door te zetten met dezelfde klantgerichtheid en kwaliteit.

Albert kijkt terug op een prachtige tijd als hoofd van deze sterke onderneming. ,,Ten Napel is een grote naam op de Nederlandse markt als het gaat om trillingvrij- en trillingsarm heien. Daarnaast hebben we ons de afgelopen ruim 30 jaar verder ontwikkeld in het heien op moeilijk bereikbare plekken, bijvoorbeeld onder bestaande bebouwing. Ik ben trots op wat Ten Napel Heiwerken heeft mogen bereiken en wens Klaas heel veel succes in het doorzetten van dit werk. Klaas is vanaf kinds af aan al te vinden op de zaak, dus ik heb alle vertrouwen in hem. Ook voor mij begint er nu een nieuwe uitdaging.”

De voornaamste reden voor de overdracht is drukte bij Albert: ,,Naast mijn werk bij Ten Napel hield ik mij ook bezig met de ondernemingen van mijn zoons. Ik merkte dat het combineren hiervan te veel drukte met zich meebracht, dus moest ik een keuze maken. Ik ga een nieuwe uitdaging aan met mijn zoons in de graaf- en sloopwerkzaamheden.’’

Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe look, een bijpassend logo bleef dan ook niet uit. Met trots presenteert het team het nieuwe logo, volledig passend bij de uitstraling van de onderneming; fris en toch vertrouwd. Dat is dan ook wat we met de overdracht door willen zetten.

Ten Napel Heiwerken logo

Klaas kijkt uit naar de toekomst en heeft er alle vertrouwen in met het bestaande team en onder de nieuwe naam de huidige bedrijfsvoering door te kunnen zetten. Ras Heiwerken is er klaar voor om in 2024 zowel vaste klanten van dienst te blijven, als nieuwe klanten te ontvangen.

Vragen? Neem vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op via 06 1307 0341

Marsdiep 6 8321 MC Urk


Vraag direct een offerte aan:

Offerte aanvragen

Section below shows only from 768px