bottom icons shows only on mobile

Blog

Wethouder Nathanaël Middelkoop bezoekt Ras Heiwerken

Ten Napel Heiwerken wordt Ras Heiwerken

Gemeente toont interesse in bedrijfsleven

Wethouder Middelkoop brengt bezoek aan Ras Heiwerken

11-07-2024 | Urk

Afgelopen week bracht wethouder Nathanaël Middelkoop namens de gemeente Urk een bezoek aan ons heibedrijf Ras Heiwerken. Tijdens zijn bezoek mochten wij onder andere een prachtige bos bloemen in ontvangst nemen en kreeg de wethouder een uitgebreide rondleiding door ons machinepark.

Eigenaar Klaas Ras van Ras Heiwerken nam de wethouder mee op een uitgebreide tour langs de diverse machines en vertelden hem over de laatste ontwikkelingen in de heisector. Middelkoop toonde grote interesse in de innovatieve technieken en het vakmanschap dat bij Ras Heiwerken centraal staat.

“Het was een eer om wethouder Middelkoop te mogen ontvangen en hem een kijkje te geven in ons dagelijks werk,” aldus een Klaas Ras van Ras Heiwerken. “We hebben hem bijgepraat over de vooruitgang in de sector en de rol die onze machines daarin spelen.”

De rondleiding gaf de wethouder een goed inzicht in de complexiteit en het belang van het heiwerk voor de bouwsector. Ras Heiwerken, bekend om zijn hoogwaardige dienstverlening en geavanceerde machines, zet zich dagelijks in om bouwprojecten in heel Nederland te ondersteunen.

Het bezoek van wethouder Middelkoop onderstreept het belang van samenwerking tussen lokale bedrijven en de gemeente. Het was een geslaagde dag die bijdroeg aan een beter begrip van de uitdagingen en mogelijkheden binnen de heisector.

Vraag direct een offerte aan:

Offerte aanvragen

Section below shows only from 768px